ماهي شكم پر

#غذا 

مواد لازم:ماهى قزل آلاى درشت يک عدد (به نده بگيد.به صورت درسته تيغ هاشو براتون دربياره)،گشنيز خورد شده يک ليوان(اگر در دسترستون بود يک قاشق هم شنبليله خورد شده اضافه کنيد)،گردو نگينى شده سه قاشق غذاخورى،رب انار يک قاشق غذاخورى سر پر يا دو قاشق عصاره تمرهندى،سير رنده شده سه حبه،پياز ريز خورد شده يک عدد کوچيک،نمک و فلفل 

طرز تهيه:ماهى رو بشوريد و خشک کنيد,چند برش کم عمق با چاقو روى پوستش بزنيد، بيرون و داخلش نمک بپاشيد و نيم ساعت بذارید يخچال.پياز و سير رو کمى تفت بديد بعد گشنيز,شنبليله,گردو و رب انار يا تمرهندي رو اضافه کنيد و تفت بديد.

از اين مواد داخل شکم ماهى بذارید.چون اين ماهى تيغش کامل درومده,داخلش فضاى کافى هست و موادش بيرون نميريزه ولي اگه بخوايد ميتونيد شكمش رو بدوزيد.

حالا داخل تابه نچسب روغن بريزيد و هر دو طرفشو کاملا سرخ کنيد, هرچى برشته تر,خوشمزه تر????اگه خواستيد توى فر بپزيد,حدود يک ساعت در صد و هفتاد و پنج درجه بپزيد و درآخر يكم گريل رو روشن کنيد تا روش طلايى بشه.بعضيها روش فويل ميكشن ولي بنظر من نياز نيست.برای اینکه به سینی فر نچسبه،زیرش یک لایه جعفری یا لیمو بذارید.

نکته آخر اينکه براى درست کردن عصاره تمرهندى,نصف بسته تمرهندی رو با يک فنجان آب جوش خوب مخلوط کنيد و با دست هم بزنيد تا هسته ها جدا بشن,بعد از صافى رد و از عصارش که غليظ هم هست استفاده کنيد.

نوش جانتون????

 

????????????????????ایتا????????????????????????

                     @ashpazion

????????????????وب سایت????????????????????

                 dsas.rozblog.com


آشپز آنلاین کنيد ,ماهى ,قاشق ,بذارید ,خورد ,اضافه کنيد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

افکت ایران عقب گرد قیمت دلار مرجع دانستنی های زناشویی و خانواده اس ان پرس فروش کشمش ضایعاتی دانلود شرکت معماری اُرچین